14. november 2008

Valasin ümber.


Täna valasin kõik veinid sademelt ära ja lisasin veidi piimhappe bakterit. Rondo pisut kahvatu , marjad ei olnud päris valmis. Toldi ka suht hele aga temast võib asja saada , maitsel pole viga. Tundmatu Räpina Hooldekodu viinamari pole ka just kõige hullema maitsega aga mega värviga. Selline tume punane , väga tume , mitte Rondo rubiinpunane. Jaani Albo valheaja jne. segu ja üks Saaremaa tellimusvein on nooremad aga see saarlane on eriti oa maitsega. Ehk arenevad. Brix' i mõõtmisega panin veidi puusse , nii et nüüd on veinid 12-14 % alk. Tegelikult pole üle 12 vaja. Kas oli mahla temperatuur vale , kui mõõtsin või siis oli see marjamass ebaühtlane.

Kommentaare ei ole: