Täna valasin kõik veinid sademelt ära ja lisasin veidi piimhappe bakterit. Rondo pisut kahvatu , marjad ei olnud päris valmis. Toldi ka suht hele aga temast võib asja saada , maitsel pole viga. Tundmatu Räpina Hooldekodu viinamari pole ka just kõige hullema maitsega aga mega värviga. Selline tume punane , väga tume , mitte Rondo rubiinpunane. Jaani Albo valheaja jne. segu ja üks Saaremaa tellimusvein on nooremad aga see saarlane on eriti oa maitsega. Ehk arenevad. Brix' i mõõtmisega panin veidi puusse , nii et nüüd on veinid 12-14 % alk. Tegelikult pole üle 12 vaja. Kas oli mahla temperatuur vale , kui mõõtsin või siis oli see marjamass ebaühtlane.
Kirjutame viinamarjadest, Eestis kasvatavatest sortidest, Eesti koduveinidest ja palju muud. Loodame koondada kõiki kes kasvatavad, aretavad ning paljundavad erinevaid viinamarjasorte Eestis, samuti Eesti viinamarjadest koduveini teha proovivaid meistreid.
14. november 2008
Valasin ümber.
Täna valasin kõik veinid sademelt ära ja lisasin veidi piimhappe bakterit. Rondo pisut kahvatu , marjad ei olnud päris valmis. Toldi ka suht hele aga temast võib asja saada , maitsel pole viga. Tundmatu Räpina Hooldekodu viinamari pole ka just kõige hullema maitsega aga mega värviga. Selline tume punane , väga tume , mitte Rondo rubiinpunane. Jaani Albo valheaja jne. segu ja üks Saaremaa tellimusvein on nooremad aga see saarlane on eriti oa maitsega. Ehk arenevad. Brix' i mõõtmisega panin veidi puusse , nii et nüüd on veinid 12-14 % alk. Tegelikult pole üle 12 vaja. Kas oli mahla temperatuur vale , kui mõõtsin või siis oli see marjamass ebaühtlane.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar