23. juuni 2008

pudelisse

Arvasin , et aitab küll ja valasin oma Rondo 2007 ära pudelisse. Küll ta küpseb ka seal edasi . Ja küpsemist ta vajaks , seda on paljud öelnud.

20. juuni 2008

Kuressaare konverents jääb kahjuks ära


Pean kahjuks informeerima, et tänavu novembris plaanitud vahva konverents jääb liig-suure finantsriski tõttu ära. MTÜ Eesti Viinamari kui korraldaja pole leidnud piisavalt rahalisi toetajaid ning ürituse eelarve on suhteliselt suur. Kui asjaga edasi minna tekib risk, et head üritust hakkab rikkuma finantsprobleemide rida. Oleme korraldajatega mõlemal pool ookeani konsulteerinud ja kõik on nõus, et parem mitte head asja rikkuda. Kuna Mark ja Tom selle ürituse nagunii järgmine kord kuskil ikkagi korraldavad, oleme andnud nõusoleku neid ka edaspidi igati toetada.

Lohutuseks pakun sügisel peadpööritavalt vänget ES 48 veini;)

1. juuni 2008

Taastuvad


Pärast laastavaid öökülmasid on meie aia viinapuudel võrsed taastumas. Eelmine nädal tegin mineraalväetise lahust ja kastsin sellega taimed üle. Tean, et esimesel aastal pole see just tark tegu kuid minu otsus oli selline.
Seoses öökülmadega tegin väikese avastuse. Külm jättis puudutamata sellise sordi nagu Läti 1-2-6. Kõigil 5 taimel jäid võrsed alles. Teistel sortidel napsas ikka kõvasti.
PS. Vabandan pildi halva kvaliteedi pärast. See on tehtud telefoniga.